středa 5. července 2017

Singl holka na tripu 1

Je to neuvěřitelné,  ale po letech jsem prvně na své báječně zahraničí dovolené. Slovíčko své je v předešlé větě nejdůležitější. Tentokrát to není žádná dovolená s příbuznými na půl cesty,  ani každoroční návštěva v Dubaji. Tentokrát jedu konečně na svůj oblíbený sever a hlavně jedu sama.
Tak dlouho jsem se děsila jet na dovolenou sama,  až jsem zjistila,  že je to přesně to,  co potřebuji. Kašlu na vysněné polovičky,  co mě budou na mé cestě doprovázet a užijeme si spoustu legrace a romantických večerů. Díky Bohu,  že jsem méně romantik a víc realista. A hlavně,  že mi to docvaklo dřív jak v sedmdesáti.
Popravdě,  tohle je taková má dovolená na omylu,  jak říká dcera jedné mé kamarádky.  Zarezervovala jsem si hotel v domnění,  že jde rezervace kdykoliv zrušit.  A taky že šla.  Na všechny ostatní pokoje,  krom toho mého. A tak jsem k hotelu za deset,  přidala letenky za šest a místo 14 dní v Řecku jedu na čtyři noci na sever. Protože sever je nejlepší a podle předpovědi se tam nezpotim.
Hurá směr Copenhagen!

1 komentář:

  1. Radu, máš můj obdiv, zes vyrazila sama, já vím, jsem děsně nemoderní a nedospělá, protože bych se sama bála, že se ztratim...o to víc se budu těšit na tvoje příběhy...ať se daří a vše si užiješ ve zdraví :-)

    OdpovědětVymazat