čtvrtek 6. července 2017

Singl holka na tripu 5

Zjišťuji,  že se mi spousta fotek ze včerejška neulozila a dost mě to mrzí,  ale co nabrecim,  třeba se tam ještě podívám. Taky zjišťuji,  že pamatovat si směr metra je méně,  než koukat  a ukazatele. A tak se ocitáme na letišti. Aspoň získáváme místo úplně ve předu a chvíli si hraje na řidiče metra. I v tunelech se svítí. Většina trati je ale nad zemí.

Na Noresbro dorazím po 11 a tak nechci ztrácet čas a hledám rovnou oranžová kola na půjčení. Mám štěstí,  chlapíci zrovna kola kontrolují a mladý Ind mi ukazuje,  že zámek kola funguje přes Bluetooth a v aplikaci si vy éru,  na jak dlouho kolo chci. 6hodin za 70dk se mi zdá rozumný. 

O třicet minut později se raduji,  kolo se ukazuje jako super volba,  protože atrakce jsou daleko od sebe. Je krásně,  pofukuje, jízdu si vychutnavam. Navštěvují Rosenborg, prohlídku přes ty davy nechávám na jindy, pak rovnou na Amalinsborg za královnou,  kde stíhám akorát výměnu stráží. Podél vody se pěkně projedu až k pevnosti. Z opevneni je super výhled a doufám,  že na druhé paměťové kartě fotky zůstanou. A teď sedím u Malé mořské víly pokadene rackem na prsou. Že všeho,  co jsem dnes viděla,  mi to přijde jako nejmenší atrakce,  ale jsou tu davy. 





1 komentář:

  1. Největší davy u vily s pokadenymi prsy :-D! Úplně si to užívám taky...jak jedeš na tom super kole, v kloboučku a vítr ti čechrá vlasy...

    OdpovědětVymazat