neděle 9. července 2017

Singl holka na tripu 14 - bye bye Copenhagen


V honbě za hrkem ze Starbucks z nové série z Copenhagenu,  který jsem slíbila přivézt, jsem si prošla ještě celý Stroget a prvně jsem viděla,  že tu také mají obchody se suvenýry. Musím dodat,  že mají naprosto příšerné suvenýry s dokonale hororový mi cenami. 

Na náměstí,  kde jsem včera popíjeli pivo,  byla stejná kapela.  Tentokrát jsem se dostala k nim blíže. Byli to Australané. Netuším,  co je vedlo jet zrovna do Dánska,  ale možná to byla součást jejich pouliční tour.

Myslím,  že na celém pobytu,  už mi chyběly jen dvě věci. A jak vidíte na fotkách,  obojí jsem zvládla. Navštívila jsem prodejnu Lega a vyfotila si Bron. Z Lega měli na stěně i obrázek Kodaně,  pak holku a kluka na kole a samozřejmě hradní stráž.  Tu jsem si nafotila,  stal před ní bezdomac. 

Po čtvrté hodině jsem opustila centrum a jela ještě k hotelu na pláž. Pobřežní hlídka hlásila teplotu vzduchu 18 a teplotu vody 16. Šup tam. Sluníčko ale hřalo dost intenzivně. Takže teď sedím v letadle a rudě svitim. 

Je dobrá viditelnost a tak si fotím Bron i jinak než v mlze nebo destivem oparu. Blogger neumí ostřit při přiblížení,  takže je na fotce mazlej,  ale mám ho i lépe. 

Vyzvedavam v hotelu zavazadlo a frč na letiště. Tentokrát není cesta tak příjemná. Je to menší dobytcak,  pretopeny a narvany k prasknutí ne zrovna voňavymi lidmi. Ale cesta má být krátká,  tak to dám 😀👍

Dekuju všem za přízeň a za společnost na cestě,  snad se vám povídání ze severu líbilo stejně,  jako mně 😉



1 komentář: